Een scroppino voor tussendoor
Door: Linda op 18 februari 2015
Wat is dat toch lekker zeg die scroppino.
Ken je het niet het is een soort van spoom. Maak dit tussendoortje het binnenkort, je gasten en jijzelf likken er de vingers bij af. Nou let op, komtie:
Scroppino
BEREIDINGSWIJZE
Klop met een blender alle ingrediënten tot een luchtig en schuimend geheel. Serveren in de ijsgekoelde glazen met een lepel
6 scheppen citroensorbet
1 dl bevroren wodka
2 dl goed gekoelde droge bubbeltjeswijn/prosecco
Klop met een blender alle ingrediënten tot een luchtig en schuimend geheel. Serveren in de ijsgekoelde glazen met een lepel
Of bekijk hier een video met een iets andere samenstelling (ook lekker).
[yframe url=’http://www.youtube.com/watch?v=sdJkH0GMrio’]
Plaats een reactie
U dient in te loggen om een reactie te kunnen plaatsen