Carpaccio
Door: LindaCarpaccio Dit recept is per persoon, dus wil je dit voor 4 personen maken, doe dan de aantallen x 4. Carpaccio is oorspronkelijk een gerecht van dungesneden rauwe ossenhaas, mayonaise, worcestersaus, Tabasco en witte peper, vaak geserveerd als voorgerecht. Tegenwoordig […]
Peer met parmezaan en parmaham
Door: gebbaEen lekker zoet maar hartig Italiaans voorgerecht en natuurlijk heel gemakkelijk om te maken.
Gorgonzolapaté
Door: joopDeze traditionele Italiaanse blauwe kaas is behalve licht pittig ook romig en wordt door de pijnboompitten lekker knapperig.
Champignons met gesmolten mozzarella
Door: JadeDit is een heel leuk voorgerechtje dat snel te maken is.
Funghi trivolati
Door: LindaDit receptje kan niet mislukken en is heel gemakkelijk om te maken. Stel je krijgt ineens gasten die gezellig blijven eten, geen probleem. Met dit receptje tover je een lekker voorafje op tafel zonder stress.
Champignonsaus
Door: Lindaeen heerlijke champignonsaus voor bij vlees, of kip en natuurlijk je pasta. Wanneer je het als voorgerecht wilt gebruiken, serveer er dan brood bij.