Gezond pasta recept: Spaghetti met artisjokhartjes
Door: Linda op 19 oktober 2015
Bereiding
Kook de spaghetti in ruim water gaar volgens de gebruiksaanwijzing op de verpakking.
Snijd de artisjokhartjes in vieren. Maak de knoflook schoon.
Verwarm de olie en bak de vegetarische balletjes bruin. Pers de knoflook er boven uit en verkruimel het pepertje er boven. Voeg de artisjokhartjes toe en warm ze mee.
Giet de spaghetti af en schep het mengsel er door.
Strooi aan tafel er de kaas er over.
Lekker met een tomatensalade.
Ingrediënten
- 70 gr volkoren spaghetti ongekookt
- Artisjokharten 100 gr
- 2 teen knoflook
- 1 el olijfolie
- 150 gr vegetarische balletjes
- 1 spaanse peper
- 2 el Parmezaanse kaas
Voedingswaarden
Koolhydraten 34.5 g
Vet 14.5 g
waarvan verzadigd 4 g
Eiwit 22.5 g
Vezels 5.5 g
Groente 50 g
Kcal 368
Zout 1.6 g
Plaats een reactie
U dient in te loggen om een reactie te kunnen plaatsen