Spaghetti al pepperoni
Door: TessaSpaghetti al pepperoni – spaghetti met paprika’s en ansjovis De ansjovis (Engraulis encrasicolus) is een straalvinnige vis uit de familie van de ansjovissen (Engraulidae), een familie die 139 soorten telt[1]. Ze bereikt gemiddeld een lengte van zo’n 20 centimeter, heeft […]
Risotto met citroenkruid en vis
Door: LindaDit is een prachtig Risotto gerechtje met verse vis en citroenkruid. Je moet er even bijblijven, maar dan krijg je ook de lekkerste risotto.
Roze fettucine
Door: LindaBij toeval ontdekte ik dit recept. Het is een heel simpel gerecht dat ik een handomdraai op tafel staat. Het kan met fettucine worden gegevens van ook met taglierini.
Fettucini met ansjovisroomsaus
Door: LindaEen gerechtje met de iets bitter zoute smaak van ansjovis. Een makkelijk gerecht voor wanneer je weinig tijd hebt om te koken.