Alla Norma
Door: Linda op 11 juni 2011
Recept omschrijving
Alla Norma, een heerlijke saus met onder andere tomaten en aubergine…
Ingredienten
- grote aubergine in stokjes gesneden ter grootte van friet
- olijfolie
- tomatensaus
- gedroogde penne
- feta
- verse basilicum
- zout
- zwarte peper
Kook instructies:
Bestrooi de stokjes aubergine royaal met zout en laat ze een uur uitlekken in een vergiet, om eventuele bitterheid kwijt te raken. Was ze goed en dep ze droog met een schone doek. Verhit een laag van 1 cm olijfolie in een grote koekenpan. Bak de auberginestokjes op matig vuur goudbruin. Laat ze goed uitlekken op keukenpapier. Kook de pasta in ruim water met zout volgens de aanwijzigingen op de verpakking. Verhit de tomatensaus en meng er de uitgelekte pasta, de helft van de kaas en de basilicum door. Leg de auberginestokjes er bovenop en strooi er de rest van de kaas over. Serveer de pasta.