Ansjovisspaghetti
Door: Linda op 10 februari 2013
Recept omschrijving
Deze ansjovisspaghetti maak ik regelmatig, het is heel lekker vissig en past prima bij een minder pregnant visje, zoals witvis: tilapia, kabeljauw, koolvis.. Het is erg makkelijk en snel te maken, en de smaak is uitstekend.
Ingredienten
- blikje ansjovisjes
- teentjes knoflook
- olijfolie
- kappertjes
- spaghetti
Kook instructies:
Gebruik 3/4 van de ansjovisolie en doe in een pan. Voeg hier de olijfolie aan toe en scheur 4 ansjovisjes in stukjes en doe deze bij de olie.
Zet het vuur laag en laat de ansjovis rustig oplossen en de knoflook glazig.
Dit is na ongeveer 15 minuten en voeg dan de kappertjes toe.
Kook ondertussen de spaghetti en giet af. Voeg dan dit ansjovismengsel toe aan de spaghetti.
Let op dat het niet te vet wordt, gebruik dan niet alle olie.
Meng door elkaar en dien op.