Fusillisalade met ham

Door: Linda op 6 augustus 2011

Recept omschrijving

Fusillisalade met ham en artisjokken

Ingredienten

  • fusilli (spiraal pasta)
  • zout, peper
  • wortel in dunne plakjes
  • dun gesneden magere achterham
  • groot blik artisjokharten (330 gr netto), uitgelekt
  • umer
  • fijngeperst teentje knoflook
  • fijngesneden bieslook

Kook instructies:

Kook de pasta in ruim water met zout volgens de gebruiksaanwijzing gaar, spoel ze daarna koud en laat uitlekken. Kook de wortel in kokend water ± 5 minuten, spoel hem daarna koud en laat uitlekken. Snijd de ham in dunne reepjes en de artisjokken in schijfjes. Vermeng de pasta met de wortel, ham en artisjokken; vermeng de umer met de knoflook, het zout en de peper; vermeng de saus met de salade en bestrooi met de bieslook.