Kipfilet Putanesca met farfalle
Door: joop op 27 januari 2013

Ingredienten
- olijfolie
- dubbele kipfilet
- zout en peper
- oregano
- gesneden tomaten
- salami in blokjes
- teentjes knoflook
- witte wijn
- farfalle
- zachte boter
- lente ui
- versgerapste Parmezaanse kaas
- peterselie
Kook instructies:
Was en pel en snijd de ingredienten.
Verhit een wok. Voeg de olie toe en goed verhitten. Voeg de kipfilet toe, op smaak brengen met het zout, peper en oregano. Bakken tot het vlees wit word onder voortdurend roeren.
Voeg de tomaten en salami toe, nog een minuutje bakken. Voeg dan de knoflook toe, blijf roeren zodat de knoflook niet verbrand. Voeg dan de wijn toe, daarna de hete farfalle pasta, goed mengen. Als laatste de boter en lente ui toevoegen, verder mengen tot alles goed gemengd is. Garneren met de peterselie en parmezaanse kaas.