Penne met mozzarella en gorgonzola
Door: Linda op 10 december 2014
Recept omschrijving
Penne met gorgonzola en slagroom. Dat is niet echt een light recept!
Ingredienten
- zout
- penne
- sjalotjes
- cherrytomaatjes
- boter
- slagroom
- pizzakaas
- gorgonzola
- blaadjes verse salie
Kook instructies:
Kook de penne in een pan met ruim water en zout volgens de gebruiksaanwijzing gaar. Pel intussen de sjalotjes en snipper ze heel fijn. Halveer de tomaatjes. Verwarm de grill voor op de hoogste stand. Smelt in een braadpan 30 gr boter en fruit de sjalot 1-2 minuten zachtjes. Voeg de slagroom toe.
Verhit intussen de rest van de boter in een koekenpan en bak de tomaatjes met de salieblaadjes al omscheppend ± 1 minuut. Neem de borden uit de oven en verdeel er de tomaatjes over.