Pizza van aardappel, bacon en tomaat

Door: Linda op 5 oktober 2011

pizza met tomaat, peterselie

Recept omschrijving

Pizza van aardappel, bacon en tomaat

Ingredienten

  • aardappelen
  • knoflookzout
  • bacon
  • tomaten
  • gedroogde oregano
  • fijngehakte peterselie
  • versgemalen zwarte peper
  • emmenthaler in plakjes
  • verse kruiden voor het garneren

Kook instructies:

Schil en was de aardappelen en snijd ze in dunne schijfjes. Droog ze met keukenpapier en zet ze even weg. Snijd de bacon in dobbelsteentjes en bak ze in een grote koekenpan.

Bak het gerecht in een voorverwarmde oven op 200 C/gasstand 6 gedurende 25 minuten. Serveer het direct, gegarneerd met verse kruiden. Serveersuggestie: Eet dit gerecht eens met knapperig stokbrood. Variaties Gebruik zoete aardappelen in plaats van gewone en neem eens gerookte bacon voor extra smaak.