Ravioli met munt
Door: Linda op 18 januari 2014
Recept omschrijving
Ravioli met munt
Ingredienten
- verse ravioli
- zout
- grote ui
- olijfolie
- peper
- suiker
- teentje knoflook
- gezeefde tomatensaus uit blik
- witte wijn
- kant-en-klare groentebouillon
- balsamico-azijn
- bosje mint
Kook instructies:
Breng de ravioli in kokend gezouten water aan de kook. Snijd de ui in dunne reepjes. Verhit de olie en fruit er de uireepjes in. Kruid met peper, zout en 1 eetlepel suiker. Druk de knoflook over de uien uit.
Was de munt en schud de blaadjes droog. Houd een paar blaadjes apart voor de garnering en snijd de rest in dunne reepjes. Roer de muntreepjes door de tomatensaus. Schep wat saus op een bord, leg er een paar ravioli's op en garneer met muntblaadjes.