Romige courgettepasta
Door: Linda op 10 oktober 2011
Recept omschrijving
Romige courgettepasta
Ingredienten
- penne
- olijfolie
- kleine courgettes in dunne plakjes
- fijn gehakt teentje knoflook
- slagroom
- blik uitgelekte tomaatblokjes (400 gr)
- takjes verse basilicum (in stukjes geknipt)
- zout
- versgemalen peper
- tomaat in kleine stukjes
- Parmezaanse kaas
Kook instructies:
Kook de pasta gaar volgens de aanwijzing op de verpakking. Smelt de boter en olie in wok of braadpan op hoog vuur. Voeg de courgette toe en roerbak 4 min. Voeg knoflook toe en bak 1 min mee. Voeg slagroom, uitgelekte tomaatblokjes, zout en peper toe en laat alles 2 min sudderen. Roer de helft van de basilicum erdoor.
Giet de pasta af en meng er voorzichtig de saus door. Strooi de overige basilicumblaadjes en de stukjes tomaat erover. Geef er apart de Parmezaanse kaas bij. Lekker met een tomaten-bieslooksalade.