Ruth’s spaghetti
Door: Linda op 5 februari 2012
Recept omschrijving
Ruth’s spaghetti
Ingredienten
- gekruid gehakt
- uien
- teentjes knoflook
- tamelijk dikke preien
- groot en 1 klein blikje tomaten puree
- zakje mix voor spaghetti (macaroni)
- bloem
- ketjap
- ketchup
- evt. zout en peper
- oregano of ital. kruiden
Kook instructies:
De mix wellen volgens beschrijving op pakje doe 2 a 3 eetlepels olie in 3 liter pan bak het gehakt rul (met vork erop drukken) doe vervolgens de 2 gesnipperde uien en de klein gesneden knoflook erbij en even meebakken.
Wanneer het klaar is nog een scheut ketjap er doorheen roeren. proeven of het perfect is anders nog wat ketchup of wat zout of peper er door doen. kwestie van smaak. Vervolgens uiteraard nog de spaghetti koken. Op borden doen en een flinke lepel saus erover.