Spaghetti met broccoli-roomsaus
Door: Linda op 1 juli 2011
Recept omschrijving
Spaghetti met broccoli-roomsaus
Ingredienten
- broccoli
- halfvolle melk
- oregano
- roomkaas met kruiden
- ui
- teentjes knoflook
- olijven
- pijnboompitjes
- olijfolie
- zout, peper
- Parmezaanse kaas
- spaghetti
Kook instructies:
Maak de broccoli schoon en snijd hem in kleine roosjes. Kook de broccolisteeltjes in wat kokend water in 10 minuten gaar. Voeg na 5 minuten de roosjes toe. Pureer de steeltjes.
Verwarm intussen de melk met daarin de oregano en de roomkaas. Snipper de ui, de knoflook en de olijven en laat alles met de pijnboompitjes in de olijfolie 5 minuten zachtjes bakken en breng op smaak met peper en zout. Vermeng de broccolipuree met de kaassaus, het uimengsel en de broccoliroosjes. Zet alles nog even op het vuur en laat het lekker warm worden. Serveer dit met de Parmezaanse kaas op meergranen-spaghetti.