Spaghetti met feta, ham en limoen
Door: Lili op 10 juni 2012

Recept omschrijving
Spaghetti met feta en limoen
Ingredienten
- spaghetti
- olijfolie
- citroenschil in reepjes
- tenen knoflook geplet
- rode peper zonder zaad fijngehakt
- gezouten kappertjes afgespoeld
- plakken prosciutto fijngehakt
- rucola
- limoensap
- gemarineerde feta in olie
Kook instructies:
Kook de spaghetti beetgaar en giet hem af
Verhit, terwijl de spaghetti kookt, de olie in een grote steelpan op halfhoog vuur. Doe de citroenschil, de knoflook, de rode pepertjes en de kappertjes erbij en bak alles 1 minuut tot het begint te geuren
Doe de prosciutto erbij en bak deze al roerende 2 minuten totdat hij krokant is
Doe de spaghetti erbij, schep alles om en verwarm het mee. Meng voor het serveren de rucola en het limoensap door de pasta en schep deze in diepe borden. Leg er wat gemarineerde feta op, giet er een beetje van zijn olie op en bestrooi met grofgemalen zwarte peper