Spaghetti met gehakt en tomaten
Door: Linda op 8 maart 2014
Recept omschrijving
Dit pasta recept maak ik heel vaak. Ik kijk wat ik nog in de koelkast heb liggen en varieer erop los.
Met bleekselderij of zonder, met champignons of zonder, een winterwortel erin of niet, het maakt allemaal niks uit. Lekker handig en makkelijk. Ik maak het vaak de dag ervoor of ’s middags zodat het lekker kan pruttelen. Dat zit er net wat meer smaak aan. Maar. …. het hoeft niet. Elke dag een pasta gerecht, hmmmmm
Ingredienten
- spaghetti
- uien
- teentjes knoflook
- rode paprika
- gehakt
- bakje champignons
- winterwortel
- peper en zout
- verse of gedroogde Italiaanse kruiden
Kook instructies:
Doe de olie in de pan en de ui, knoflook, gehakt.
Rul het gehakt en schep om totdat de uien ook glazig worden. Voeg de bleekselderij, paprika, chapignons en evt. winterwortel toe. Laat even bakken.
Voeg dan de tomatensaus toe en peper en zout en gedroogde of verse Italiaanse kruiden.