Spaghetti-omelet
Door: Tessa op 29 juni 2011
Recept omschrijving
Spaghetti-omelet
Ingredienten
- spaghetti
- ui
- magere spekblokjes
- kruidige olie voor pizza's
- eieren
- garderom
- zout, versgemalen peper
- een paar takjes verse basilicum
- geraspte belegen kaas
- klein potje Italiaanse tomatensaus met basilicum
- gepelde garnalen
Kook instructies:
Breek de spaghetti, kook de pasta in ruim kokend water met zout beetgaar en laat uitlekken. Snijd de ui in halve ringen. Bak de spekblokjes in een grote koekenpan uit en fruit dan de uiringen in het bakvet. Giet de olie erbij, voeg de spaghetti toe en bak alles omscheppend 5 minuten.
Verwarm de tomatensaus en roer er de garnalen door. Snijd de omelet in vieren, leg de parten op de borden en schep er royaal tomatensaus op. Garneer met basilicum. Lekker met veldsla