Stokbroodje kipparma
Door: Linda op 9 april 2011
Recept omschrijving
Stokbroodje kip-parmaham
Ingredienten
- kipfilet
- stokbrood
- krop lollo rosso
- rode ui
- gedroogde rode paprika
- bieslook
- olijfolie
- créme fraiche
- azijn
- honing
- franse mosterd
- zout en peper
- bloem
- ei
- parmazaanse kaas
- (bak) boter
Kook instructies:
1. Snijd de kipfilet in kleine lapjes. Snijd het stokbrood in 4 schuine stukken. Was en droog de sla en scheur de blaadjes in stukken. Pel de ui en snijd deze in ringen. Snijd het vruchtvlees van de paprika in repen. 2.Pureer in een hoge kom met de staafmixer de olijfolie, créme fraiche, azijn, honing, mosterd, bieslook, zout en peper tot een glade dressing.
5. snijd de stukken stokbrood aan de bovebzijde in en beleg ze met de sla, ui, paprika, kipfilet en dressing. Dit is heerlijk met een lekkere Italiaanse Tomatensoep