Tagliata
Door: Linda op 1 juli 2011
Recept omschrijving
Tagliata
Een ‘ voorbeeldje’ via Youtube
http://www.youtube.com/watch?v=pfTPEgGa6wA&feature=related
Ingredienten
- runderfilet
- olijfolie
- teentjes knoflook
- takje rozemarijn
- peper en zout
Kook instructies:
Oven op 250gr voorverwarmen Snijdt het vlees in zo dun mogelijke plakken, leg het dakpansgewijs in een met olijfolie ingevette ovenschotel, onder ieder plakje schuif je een dun plakje knoflook. Rozemarijn en peper er over heen verdelen, royaal met olijfolie bedekken en pas enkele minuten voor je wilt gaan eten in de oven zetten.
De oppervlakte van het vlees schroeit dicht, de rest blijft heerlijk rood. Serveren met lekkere groentes en pasta om de saus,die vanzelf ontstaat, te genieten. Makkelijk en feestelijk,snel klaar,natuurlijk niet goedkoop.