Tagliatelle in spinazie, broccolli – roomsaus
Door: Lili op 2 oktober 2012
Recept omschrijving
Tagliatelle in spinazie, broccoli – roomsaus
Ingredienten
- tagliatelle
- pakje tagliatelle roomsaus
- bladspinazie
- champignons
- broccolli
- paar tenen knoflook
- tot 1 bakje kruidenkaas
Kook instructies:
- Zet het water op voor de pasta en kook deze ongeveer 10 minuten.
Bak de -in schijfjes gesneden- champignons in olijfolie en voeg tegelijk de geperste tenen knoflook toe
- Kook ondertussen de spinazie in een paar minuten gaar. Snij de spinazie vervolgens wat kleiner.
- Maak roosjes van de brocolli en zodra de champignons bijna klaar zijn, de brocolli erbij doen.
- Maak ondertussen de roomsaus klaar (aanmaken met melk en water).
- Zodra de brocolli bijtgaar is, de saus bij de champignons en brocolli doen.
- Voeg vervolgens de spinazie toe.
- Als laatste voeg je de kruidenkaas toe.
- Even goed de kaas laten smelten. Lekker met stokbrood en tapenade en een salade.