Tagliatelle met Italiaanse snijboontjes
Door: Linda op 5 november 2011
Recept omschrijving
Tagliatelle met Italiaanse snijboontjes
Ingredienten
- snijjbonen
- tagliatelle
- schouderham
- gedroogde tomaten op olie
- zwarte olijven zonder pit
- geraspte parmezaanse kaas
- olijfolie
- pesto
- zout en peper
Kook instructies:
Kook de tagliatelle volgens de aanwijzingen op de verpakking in circa 10 minuten beetgaar. Haal de snijbonen af en snijd ze in een snijbonenmolen in dunne reepjes. Snijd de ham en de tomaten in reepjes.
Snijd de olijven in vieren. Kook de snijbonen in weinig water met wat zout in circa 7 minuten beetgaar.
Verwarm intussen de olie schep de pesto, de tomaten en de olijven erdoor en verwarm al omscheppend op een laag vuur. Voeg de ham toe en schep even om.
Schep het mengsel over de snijbonen. Bestrooi ruim met peper en Parmezaanse kaas en serveer de tagliatelle er los bij.