Tagliatelle met kalkoen met rode pesto-roomsaus
Door: Lili op 3 april 2012
Recept omschrijving
Kalkoen met rode pesto-roomsaus
Ingredienten
- tagliatelle
- kalkoenfilet
- Potje rode pesto
- Klein Boursin kaasje met sjalotjes en bieslook
- Flesje kookroom
- Glaasje witte port (optioneel)
- Bouillonblokje
- Olijfolie
Kook instructies:
Ruim water aan de kook brengen en pasta koken volgens de aanwijzingen op de verpakking. Intussen kalkoenfilet in blokjes of reepjes snijden en gaar bakken in eem scheutje olijfolie. In 1 dl. heet water bouillonblokje oplossen. Potje pesto en de Boursin bij de kalkoen voegen en goed roeren. Bouillon erbij en het glaasje port. Als laatste flesje kookroom toevoegen. Goed doorroeren en even kort, zachtjes laten koken (Pas om met schiften!). Pasta en saus apart serveren. Lekker met een frisse groene salade met een dressing van olijfolie en balsamico azijn.