Tagliatelle met kruidenboter en champignons
Door: Lili op 4 april 2012
Recept omschrijving
Tagliatelle met kruidenboter en champignons is lekker en een van de gemakkelijke Italiaanse pasta recepten.
Ingredienten
- tagliatelle
- teen knoflook
- lenteuitjes
- champignons
- kruidenboter
- grof gemalen zwarte peper
Kook instructies:
Pel de teen knoflook, maak de uitjes schoon en snijd ze in grove stukken. Borstel de champignons en snijd die ook vrij grof. Zet water met wat zout en een klein scheutje olijfolie op voor de pasta. Doe de teen knoflook erbij. Kook de tagliatelle al dente. Het maken van de saus duurt ongeveer tien minuten.
De saus: doe de kruidenboter in een koekenpan, maak warm, bak er de uitjes in. Na een paar minuten de champs erbij, 8-10 minuten op zacht vuur gaar laten worden. Als de tagliatelle klaar is die in een vergiet laten uitlekken en dan bij de saus doen. Wat grof gemalen zwarte peper er overeen, nog een klontje kruidenboter erop en direct serveren.