Tagliatelle met oesterzwammen
Door: emmy op 16 januari 2012
Recept omschrijving
Een lekker receptje met oesterzwammen en saliesaus
Ingredienten
- tagliatelle
- zout en peper
- olijfolie
- sjalotje, gesnipperd
- geperst teentje knoflook
- oesterzwammen
- verse salieblaadjes
- creme fraiche
Kook instructies:
Kook de pasta in ruim water met zout en 1/2 eetlepel olie volgens de gebruiksaanwijzing beetgaar en laat ze uitlekken. Bak het sjalotje en de knoflook ± 5 minuten in 1/2 eetlepels olie. Voeg de oesterzwammen toe en bak ze al omscheppend ± 2 minuten. Voeg de salie en de crème fraîche toe.
Laat de saus iets inkoken en breng op smaak met zout en peper. Schep de saus door de pasta. Lekker met een salade van blaadjes spinazie, reepjes rosbief, geroosterde pijnboompitten, flinters oude kaas, stukjes vruchtvlees van een citroen en 2 eetlepels olijfolie.