Taliatelle ansjovis en olijven
Door: inge op 16 januari 2012
Recept omschrijving
Een pasta gerecht van vis met ansjovis en groene of zwarte olijven.
Ingredienten
- tagliatelle
- viscreme
- ansjovisfilets
- tomaten
- olijven
- Parmezaanse kaas
- klontjes boter
Kook instructies:
De van tevoren gekochte viscrème even in laten koken en de ansjovisfilets toevoegen. In de blender fijn draaien, in het pannetje terug doen en af laten koelen.
De lintmacaroni beetgaar koken in ruim kokend water. Ondertussen de tomaat ontvellen, in vieren snijden en het vruchtvlees in blokjes snijden. De olijven zonder pit in zessen snijden.
Giet de macaroni af en breng het op smaak met een beetje viscrèmesaus met de ansjovis. De tomaat en de olijven toevoegen. Het geheel losjes omschudden en de Parmezaanse kaas toevoegen. De rest van de saus afmaken met de boter. De pasta in een ronde schaal doen en de saus toevoegen.