Zalm-pastasalade
Door: Linda op 6 augustus 2011
Recept omschrijving
Zalm-pastasalade
Ingredienten
- gerookte zalmsnippers of blikzalm
- pasta naar keuze (bijv. tricolore)
- grote uien
- courgette
- witte druiven zonder pit
- olijven
- blikje perziken
- blikje ananas
- potje cocktailsaucs
- zout, peper en worcestershiresauce
Kook instructies:
Kook de pasta in kokende bouillon in 8-10 minuten al dente (beetgaar).
Snijd de zalm in kleine stukjes en meng die met de uien. Snijd de courgette, perzik en ananas in blokjes en voeg ze bij de zalm. Halveer en ontpit de druiven en de olijven. Doe alle ingrediënten in een mengkom, voeg de cocktailsaus toe en meng de salade luchtig door elkaar.Serveer deze exclusieve salade op een mooie schaal of in een glazen kom en garneer naar eigen inzicht.
Warme toast en roomboter maken dit gericht compleet